Voting

Saturday, March 24, 2012

EVERLYNN

Meningkat keusia 30-an kini,saya rasa product krim muka yang saya pakai sejak di zaman sekolah lagi dah tak sesuai dengan kulit muka,memang elok pakai after make-up tapi original face sangat saya tak puas hati,liang pori tak pernah mengecil sebaliknya tiada perubahan,dan kadang2 nampak semakin membesar.Ada mencuba beberapa product baru,pada awalnya memang ada perubahan tapi setelah sebulan menggunakannya,muka jadi makin teruk.radang kulit (kemerah-merahan) telah keluar dari kulit muka saya sehingga terpaksa ke klinik mendapatkan rawatan ( tulah gatal sangat nak tukar product).

Selepas kejadian hari tu.set kencantikan berkenaan an telah tersadai begitu sahaja.menyesal ada...rasa bodoh pon ada sbb muka makin tak stabil.Memang menjadi lumrah kaum wanita ingin tanpil lebih menarik,tapi kalo dah tersilap pemilihan dan tak sesuai dengan muka,ginilah jadiknya.

Setelah menyapu krin yang diperolehi dari klinik,Alhamdulillah kemerah-merahan  telah hilang.Saya menghentikan pemakaian make-up brand tersebut sehingga kini (sudah hampir 2 minggu tak guna apa2 product,gi kerja just pakai safi yang lama tu jugak) tapi mcm tu lah menutup cela tatkala make-up je...tiada rawatan dari dalam.

Namun hari ini saya dengan berani Ingin mencuba EVERLYNN, nampak ramai testimoni yang dah jadi guna product ni.dan yang sedap didengar mengikut kata dealer2 nya boleh dipakai bersama bedak  dan make-up2 lain.Sebab yang saya cuba pakai brand yang tak jadi tu banyak sangat pantang larangnya.tapi EVERLYNN sebaliknya. InshaAllah mudah-mudahan cubaan saya kali ini mendatangkan kesan yang lebih baik yang diinginkan.Amin...

1 comment:

  1. First time dengar product ni...moga-moga serasi

    ReplyDelete